Despre proiect:


Obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea reciprocă a culturii şi idenţităţii a două comunităţi: comuna Carastelec din judeţul Sălaj şi oraşul Borşa din judeţul Maramureş. Proiectul se derulează în cadrul Programului eCultura.

Finanţator: Proiectul "Economia bazată pe cunoaştere" (EBC) iniţiat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu sprijinul Băncii Mondiale.

miercuri, 18 iulie 2012

Mâine vom surprinde în imagini ceea ce comunitatea noastră are reprezentativ, cele mai frumoase locuri, cele mai deosebite peisaje și cele mai interesante obiective!

Elevii implicați în proiectul eDIALOG-CULTURA FĂRĂ BARIERE sunt convocați mâine, 19 iulie 2012, începând cu orele 8,00 la Biblioteca Orășenească Borșa în vederea desfășurării celei de-a treia activitate din proiect. Aceasta constă în fotografierea celor mai frumoase locuri și a celor mai interesante obiective din orașul nostru, realizarea unor desene reprezentând comunitatea și întâlnirea cu un meșter popular, de la care vom culege date despre tradițiile, obiceiurile și portul popular borșenesc. Plecarea se va face din fața Primăriei Borșa, iar transportul cu microbuz este asigurat de către o firmă locală.
Echipa din Carastelec se va întruni, de asemenea, iar la sfârșitul zilei  ne vom împărtăși, unii altora, impresiile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu