Despre proiect:


Obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea reciprocă a culturii şi idenţităţii a două comunităţi: comuna Carastelec din judeţul Sălaj şi oraşul Borşa din judeţul Maramureş. Proiectul se derulează în cadrul Programului eCultura.

Finanţator: Proiectul "Economia bazată pe cunoaştere" (EBC) iniţiat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu sprijinul Băncii Mondiale.

miercuri, 8 august 2012

Vă invităm la cea de-a patra activitate a proiectului !!!

Mâine, 9 august 2012, de la ora 14, elevii din grupul țintă sunt invitați să participe la cea de-a patra activitate din cadrul proiectului. Aceasta va consta într-o sesiune de lucru care va cuprinde:
-instruire utilizare echipamente și aplicații IT;
-transmiterea via Internet a fotografiilor făcute de elevii din Carastelec către Biblioteca Orășenească Borșa;
-digitalizarea fotografiilor și a desenelor efectuate de elevii din grupurile țintă (la sediul Bibliotecii Orășenești Borșa);
-actualizarea blogului proiectului.

6 comentarii:

  1. Azi am invatat sa folosim Skype,Yahoo Messenger si sa scanam imagini.Chiar ma bucur ca am facut parte din aceast proiect. Sincer nu folosesc skype-ul dar acum cand o sa am nevoie de el o sa stiu ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mi-a facut placere sa particip la acest proiect.Am invatat lucruri utile si practice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult acest proiect.Imi place ca vorbim si cu alte persoane din alt oras,ca desenam,ca iesim in oras sa fotografiem locurile cele mai frumoase din orasul nostru.
    Adelina

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un proiect educativ prin care invatam enorm de mult...sunt bubucroasa ca fac parte din acest proiect si sper ca astfel de activitati sa fie si de acum in colo...activitati care sunt pentru noi, tinerii si care ne ajuta in dezvoltarea noastra, in a ne cunoaste mai bine. Multumim celor care cred in noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca fac parte din acest grup.Chiar ma ajutat sa fac niste lucruri care nu le stiam inainte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a placut foarte mult acest proiect , pentru ca am descoperit multe locuri frumoase din Borsa.

    RăspundețiȘtergere