Despre proiect:


Obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea reciprocă a culturii şi idenţităţii a două comunităţi: comuna Carastelec din judeţul Sălaj şi oraşul Borşa din judeţul Maramureş. Proiectul se derulează în cadrul Programului eCultura.

Finanţator: Proiectul "Economia bazată pe cunoaştere" (EBC) iniţiat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu sprijinul Băncii Mondiale.

joi, 9 august 2012

Cea de-a patra activitate a luat sfârşit!


     Cea de-a patra activitate a proiectului eDialog - Cultura fără bariere tocmai s-a încheiat. Fiind o sesiune de lucru, activitatea s-a derulat în spiritul muncii în echipă. Elevii din grupul ţintă au fost instruiţi în utilizarea tehnologiei informaţionale. La drept vorbind, când a venit vorba de Skype, messenger sau blog, nu ştiu prea bine care au fost profesorii şi care au fost elevii; când i-am întrebat dacă ştiu să folosească mesageria instant, s-au uitat la mine, râzând. Glumiţi, nu?- am citit în privirile lor!
        După primirea fotografiilor şi desenelor de la Carastelec, s-a trecut la scanarea desenelor şi actualizarea blogului proiectului. Activitatea s-a încheiat cu un delicios festin a cărui vedetă a fost Prosciuto e Funghi, o specialitate de pizza tocmai bună de savurat după o activitate fructuoasă.






























    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu