Despre proiect:


Obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea reciprocă a culturii şi idenţităţii a două comunităţi: comuna Carastelec din judeţul Sălaj şi oraşul Borşa din judeţul Maramureş. Proiectul se derulează în cadrul Programului eCultura.

Finanţator: Proiectul "Economia bazată pe cunoaştere" (EBC) iniţiat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu sprijinul Băncii Mondiale.

joi, 6 septembrie 2012

Sesiune finală !


Astăzi, 06 septembrie 2012, a avut loc ultima activitate din cadrul proiectului. Au fost prezentate broșurile realizate, iar cele două grupe de elevi au vizionat itemii pregătiți pentru încărcarea pe www.ecomunitate.ro și  pe www.europeana.eu . Fiecare echipă a încercat să își prezinte comunitatea într-o manieră cât mai favorabilă, punând în evidență tot ceea ce Borșa și Carastelec au mai frumos și mai valoros. Toate obiectivele propuse au fost atinse, la fel și toate rezultatele așteptate. Legăturile create între cele două echipe de-a lungul desfășurării proiectului, se vor continua cu siguranță și în afara lui. 



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu